Inici » Cia. El Paller i Els Mals Endreços presenten “Shadow”

Cia. El Paller i Els Mals Endreços presenten “Shadow”

Dansa contemporània
Dijous 2 d’agost

“…De petita m’encantava un conte de fades on un nen perseguia la seva ombra, es barallaven, ella fugia i desapareixia…al cap d’una estona tornava al seu costat.
Ara entenc perquè em fascinava.
No et comprenc ombra. Sento el pes al pit quan et veig tan altiva. La teva presència m’ofega, respiro quan t’allunyes.
Si em poguessis sentir, sabries que somnio que em dones la mà i caminem plegades, tranquil·les, serenes. Sense pretendre res més que ser el que som i estar, l’una al costat de l’altra, escoltant el temps com passa i com dibuixa la seva empremta en cadascuna de nosaltres…”

Creació i interpretació de Dolo Yglesias i Emma Teixidor (Cia. El Paller)
Espai Sonor: Els mals endreços (Perpinyà – Girona)