Des del 3 d’agost i fins al 2 de setembre a Can Trincheria d’Olot es pot visitar l’exposició que mostra alguns dels dibuixos de la Trobada Transfronterera de Dibuix de Muntanya que va tenir lloc del 14 al 16 de maig de 2021, al refugi d’El Bagatell de la Vall del Bac, en el marc de la programació de Cultura als afores d’Ü del Bac.

Aquesta primera Trobada Transfronterera de Dibuix de Muntanya neix a partir de la complicitat entre l’associació Ü del Bac i l’associació Rencontres du dessin de montagne, que des del 2016 organitza anualment unes trobades de dibuix de muntanya al Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans.

Els artistes que van estar convidats a participar en aquesta primera trobada a la Vall del Bac van ser Lluís Bruguera i Nirvana Jiménez, de la banda catalana, i Nicolas Cussac i Nathalie Guida, per la banda francesa. Nicolas Cussac, a més, és l’impulsor de Rencontres du dessin de montagne.

L’editorial garrotxina Llibres de Batet edita un recull d’alguns dels materials que els quatre dibuixants van fer al llarg de la seva estada en aquest refugi de l’Alta Garrotxa.
El dijous 2 de setembre, a les 19 h, per clausurar l’exposició, es farà la presentació d’aquest llibre a Can Trincheria d’Olot.


© Üdelbac, 2018 || Avís legal.

 
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de creative commons.