Trobada Transfronterera de Dibuix de Muntanya

Des de 2016, al Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans, tenen lloc anualment unes trobades de dibuix de muntanya: durant tres dies a un refugi de muntanya es troben per dibuixar artistes professionals i el públic amateur. L’experiència es recull en format editorial i expositiu. És una iniciativa que enriqueix culturalment aquests espais naturals alhora que revaloritza els paisatges.

La programació Cultura als Afores d’Ü del Bac (Vall del Bac, Alta Garrotxa) del 2021 va incloure una primera experiència transfronterera d’aquest projecte. Aquest juny tindrà lloc una segona edició de la Trobada Transfronterera de Dibuix de Muntanya al refugi El Bagatell, epicentre de l’activitat de l’Associació Ü del Bac. Els artistes d’un i altre costat de la frontera que s’han convidat enguany són Vincent Fortemps i Nicole Bergé (FR), i Àfrica Fanlo i Jaume Montserrat (CAT).

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de Llibres de Batet, que ja va editar un recull del treball dels participants de la primera edició, amb el suport de l’Ajuntament de la Vall de Bianya i del Consorci de l’Alta Garrotxa.

El diumenge 12 de juny s’obre la trobada al públic que pot venir a dibuixar i a conèixer els artistes.

UNICAMENT AMB RESERVA (vinc@udelbac.cat / 619 43 89 98)
Entrada gratuïta / Dinar 18 €


© Üdelbac, 2018 || Avís legal.

 
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de creative commons.