LES ORELLES DE BACH!

Bach a la Vall del Bac! – L’art de la fuga de J.S. Bach amb Les Timbres

Si voleu conèixer una miqueta més sobre aquesta obra musical, us convidem a venir a les 17.30 h i gaudir de l’explicació prèvia al concert que faran Les Timbres.

La grafia antiga feia “la vall del Bach”.
La vall del Bac no és una vall més obaga que les altres valls com el seu nom faria pensar: té el bac i el solei, com les altres. Els historiadors ens diuen que hi ha indicis per creure que un guerrer de nom Bach, provinent de terres austríaques, hauria fundat la casa de la Torre de la vall del Bac per allà al segle XIV.
Qui sap que el món és molt gran, sap també que és molt petit. I que les coincidències i bromes de l’atzar són més increïbles que la més boja fantasia.Podria ser la Vall del Bac un bressol pel més gran geni de la música? Ben tornat a casa!

ORELLES – amb Marga Socias i Els Mals Endreços (preestrena)

Les orelles no tenen parpelles. Posem la ràdio, consumim llistes de reproducció, podcasts, missatges de veu del Whatsapp i tantes coses més… però per sota, el món sona, el nostre cos sona. La nostra imaginació, el nostre pensament, sonen. Si parem atenció, som tot orelles.
Si parem molt l’orella, podem sentir el bosc, la nostra respiració, els pensaments que passen com ocells, els sons pròxims i els llunyans. El so, la música, ens poden connectar amb records o espontàniament amb imatges, ambients o històries. El so es mou i ens mou. Ens consola o ens irrita. Canvia el mateix so associat a una imatge, a una perspectiva o a unes paraules diferents? Aquesta i altres preguntes animen la investigació d’O.R.E.LL.E.S. (Organisme Rural d’Exploració Lliure d’Escoltes Singulars) que convida al públic a subvertir l’escolta, a fer-la infinita.
Coproducció de Fira Tàrrega, El Canal – Centre d’arts escèniques i Ü del Bac

UNICAMENT AMB RESERVA (vinc@udelbac.cat / 619 43 89 98) (consulteu l’apartat reserva!)

Entrada i berenar: 20 € / 10 € (fins a 12 anys)
IMPORTANT! Aquesta activitat es fa a Llongarriu!


© Üdelbac, 2018 || Avís legal.

 
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de creative commons.