Inici » BROTS, la primavera la dansa altera

BROTS, la primavera la dansa altera

Projecte de dansa comunitària
Divendres 28 de juny

 

Els dimarts de primavera Ü del Bac i el festival SISMÒGRAF han portat a terme un taller de dansa comunitària intergeneracional dirigit a persones de totes les edats i condició física.

Aquest projecte no requeria que els participants tinguessin cap tipus de formació o experiència prèvia en dansa, ja que partia de la concepció que “Tots els cossos senten, tots els cossos dansen. Els cossos joves, els no tan joves, els ben madurs i els molt madurs“.

La programació de l’estiu 2019 d’Ü del Bac s’obre amb la presentació del procés de creació d’una obra escènica protagonitzada per la diversitat humana, com a resultat del que s’ha estat treballant al llarg de les sessions del taller de BROTS. El resultat és una peça de dansa contemporània i música des de la improvisació i els sentits.

 

 

Isidre Rebenaque Cruzgaig, cos
Pau Marcos Vicens, espai sonor
Participants del taller BROTS: Denis Clement, Fina de Puig, Gerald, Írya Gámez, Lídia Mañé, Maia Kanaan, Mar Figueras, Maria Planchat, Marta Pinto, Mercè Fortet, Muntsa Navarro, Núria Noguera, Olga Fabregat, Tresa Amat, Rosario Mantero

en col·laboració amb SISMÒGRAF