– AMIGUES I AMICS D’Ü DEL BAC –

Molts de vosaltres ja ens acompanyeu a l’aventura d’Ü del Bac, per això us proposem la possibilitat de fer-vos Amics d’Ü del Bac.

Què vol dir ser Amic/ga d’Ü del Bac? 

que recolzes un projecte com el nostre que aposta per la cultura als afores, entenent-la com un espai de trobada.

Fer-se amic d’Ü del Bac representa aportar 25 € de quota anual i et regalem 2 entrades per una de les dates de la programació d’estiu 2019. Per la resta de dates d’estiu, tindràs la teva entrada a meitat de preu.

Un cop ja ets amic o amiga d’Ü del Bac has de saber que…
– a part de la reducció del preu de l’entrada de les dates que s’organitzen a Ü del Bac
– estarem en contacte i us mantindrem informats de les propostes i peripècies que es van cuinant a Ü del Bac al llarg de l’any.

Per donar-vos d’alta, cal fer un ingrès de 25 € al número de CC ES85 1491 0001 2330 0011 3514 (Triodos) indicant el vostre nom i cognoms, juntament amb la paraula AMIC o AMIGA, i enviar-nos un correu electrònic indicant les següents dades:

– Nom i Cognoms
– Data de naixement
– Codi postal

– SIGUES MECENES –

Ser mecenes d’Ü del Bac representa col·laborar amb Ü del Bac fent una aportació, comprant entrades a un preu més elevat:

1 entrada amb sopar inclòs 100 €
2 entrades amb sopar inclòs 150 €

Regala-les, sorteja-les o comparteix-les amb els teus clients, amics o col·laboradors!

Per agraïr la teva col·laboració posem el teu logo o nom a la difusió de les dates programades, i a la nostra pàgina web.

Regala’n tantes com vulguis!

Per ser Mecenes, cal fer l’ingrès de l’import que considereu oportú al número de CC ES85 1491 0001 2330 0011 3514 (Triodos) indicant el vostre nom i cognoms, juntament amb la paraula MECENES, i enviar-nos un correu electrònic indicant les següents dades:

– Nom i Cognoms o nom de l’empresa
– Adreça postal
– Logotip